Fiatc superiorRadio marca header

La tertulia de la Ronda » sorteo de la Copa del Rey, mercado de fichajes y estado de forma del Barça»

0

En la tertulia del programa de la Ronda de Radio Marca  de hoy viernes 23  de diciembre se han tratado dos temas especialmente :  el sorteo de la Copa del Rey, el mercado de fichajes y el estado de forma del FC Barcelona

Los invitados de hoy eran Aleix Torres, periodista de ElNacional.cat y Ángel Pérez presidente de la peña azulgrana Foment Martinenc  en representación del equipo culé, Marc Fuster perico y redactor de SportYou.

Entre los momentos más significativos de esta tertulia resaltan: desconexión fútbol por fiestas

Ángel piensa que siempre hay ganas de fútbol » Desconectar una mica sempre va bé, però el que passa és que els que ens agrada molt el futbol quan portem cuatre dies sense el trobem a faltar«.

Aleix agradece un poco de descanso. «Ja toca desconectar una mica, però no oblidem que tenim el partit de Catalunya el dia 28 y la Premier no para«.

Marc no está nada contento con el tropiezo en Copa del Espanyol » El partit va ser lamentable i va ser una vergonya de eliminatòria amb tots els meus respectes per l’Alcorcón, l’equip madrileny ja va dir que jugar contra un equipo de primera era difícil pasar i jugaria amb l’equip de suplents, l’Espanyol tenia equip suficient per superar la eliminatòria i va decepcionar«.

¿Qué rival queréis para octavos de final de Copa?

Ángel quiere o todo o nada » A mi m’agradaria el Real Madrid, us imagineu un Barça-Real Madrid a vuitens de Copa«. » Sent realistes vull el Córdoba que potser és el més feble».

Aleix ho planteja al revés qui no vol trobarse a Copa » Ni equips de Segona, perque el Barça ja ha jugat contra un equip de Segona B, ni Madrid, Atlético ni Sevilla que son els rivals a priori més forts». «Un rival d’entitat que el Barça sigui capaç d’entitat».

Marc apuesta por platos fuertes en octavos. » Que vinguin entrenadors i equips potents i juguin contra el Barça, el Madrid no, potser un Sevilla que m’agrada, tampoc vull equips de Segona«.

Balanç de Barça o Madrid

Aleix por una parte piensa que el Madrid ha tenido un buen balance, pero cree que el Barça tiene margen de mejora. » Per una part el Madrid ha tingut molt bon balanç pels títols aconseguits, però el Barça ha demostrat que té en Messi un valor segur i si segueix en aquesta línea al 2017 es poden guanyar coses segur«.

Ángel cree que el Madrid ha tenido un poco de suerte.» El Madrid és una casualitat que porti tants partits seguits sense perdre«. » La sort tal i com arriba s’acaba». » El Madrid se li va aplanar el camí de la Champions i així es més fàcil guanyar».

Marc no tiene tan claro que sea suerte » Quan portes més de 35 anys guanyant coses així, jo crec que hi ha part de mèrit de no donar partit per perdut i el Madrid té aquest factor«.

Mercado de invierno

Aleix en principio no cuenta con ningun refuerzo solo si se marchara Aleix Vidal « No compto amb cap baixa i reforç arribaria algun al lateral dret si Aleix Vidal marxa, però en principi tal i com està confeccionada la plantilla no crec que es fitxi a ningú».

Ángel confía en la continuidad de Aleix Vidal. » Jo penso que està demostrant que és un jugador del Barça i Luis Enrique no el té apartat de l’equip«.

Marc no está convencido de la confianza de Luis Enrique en Aleix Vidal. «L’ha tingut apartat durant bastant de temps i ara no té més remei que jugar, jo crec que acaben convivint i normalitzen la situació per compromís«.

Share.

Leave A Reply