Fiatc superiorRadio marca header

Toni Freixa: «La prioritat ha de ser tractar de salvar al Barça d’una decisió indigna, irresponsable i covarda»

0

El dimarts parlem amb Toni Freixa de Josep María Bartomeu, la Junta directiva i el fitxatge de Neymar.

El tema principal de la trucada a Toni és per l’acord de conformitat que li han presentat els Serveis Jurídics i l’ex candidat està indignat per tot el succeït els últims dies.

«Mai pot ser una solució acceptar la comissió de dos delictes abans de ser jutjats i més quan estem parlant d’un delicte que ho han hagut de cometre persones físiques.»

Freixa es mostrava indignat davant aquesta decisió:

«Per primera vegada en la història hàgim de passar de moment que el nostre club sigui declarat culpable de dos delictes.»

A més ens va parlar que no han tingut en compte l’opinió dels socis:

«La Junta Directiva no ha tingut la dignitat de fer una consulta als socis.»

Bartomeu va negar que el club estigui en perill i Toni no ho té tan clar:

«Si Bartomeu va dir això és o perquè té la voluntat d’enganyar-nos o perquè està mal assessorat. És tan fàcil com anar al codi penal i contrastar-ho.»

La persecucción als jugadors del Barça i al club en general és un tema sorgit les últimes setmanes i segons Freixa aquesta decisió no ens fa bé:

«Si existeix aquesta persecucción, que és probable que existeixi, la qual cosa fem amb aquest pacte és donar-li la victòria als quals ens persegueixen. Hem lliurat el cap del FC Barcelona.»

Per acabar, Cristóbal li va preguntar, que si Bartomeu queda fora del Barça, si tindrà candidatura:

«La moció de censura està contemplada però és molt difícil plantejar-la. La prioritat ha de ser tractar d’evitar estar barbaritat i tractar de salvar al Barça d’una decisió covarda, indigna i irresponsable. Us ho dic ben clar que no està entre les meves prioritats en el futur ni quant a la Junta Directiva.»


 

El martes hablamos con Toni Freixa de Josep María Bartomeu, la Junta directiva y el fichaje de Neymar.

El tema principal de la llamada a Toni es por el acuerdo de conformidad que le han presentado los Servicios Jurídicos y el ex candidato está indignado por todo lo sucedido los últimos días.

«Nunca puede ser una solución aceptar la comisión de dos delitos antes de ser juzgados y más cuando estamos hablando de un delito que lo han tenido que cometer personas físicas.»

Freixa se mostraba indignado ante esta decisión:

«Por primera vez en la historia tengamos que pasar por el momento en que nuestro club sea declarado culpable de dos delitos.»

Además nos habló de que no han tenido en cuenta la opinión de los socios:

«La Junta Directiva no ha tenido la dignitat de hacer una consulta a los socios.»

Bartomeu negó que el club esté en peligro y Toni no lo tiene tan claro:

«Si Bartomeu dijo eso es o porque tiene la voluntad de engañarnos o porque está mal asesorado. Es tan fácil como ir al código penal y contrastarlo.»

La persecucción a los jugadores del Barça y al club en general es un tema surgido las últimas semanas y según Freixa esta decisión no nos hace bien:

«Si existe esa persecucción, que es probable que exista, lo que hacemos con este pacto es darle la victoria a los que nos persiguen. Hemos entregado la cabeza del FC Barcelona.»

Para acabar, Cristóbal le preguntó, que si Bartomeu queda fuera del Barça, si tendrá candidatura:

«La moción de censura está contemplada pero es muy difícil plantearla. La prioridad debe ser tratar de evitar estar barbaridad y tratar de salvar al Barça de una decisión cobarde, indigna e irresponsable. Os lo digo bien claro que no está entre mis prioridades en el futuro ni en cuanto a la Junta Directiva.»

 

 

Share.

Leave A Reply